Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (10.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2011-11-09
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100127411

Jag är Zlatan Ibrahimovic : min historia E-bok

(17 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2011-11-09

Styckköp

64
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
"Varför kom hon inte? Tyckte hon inte om mig längre? Det gick en minut, två, tre, tio minuter, och till slut pallade jag inte längre. Det var värsta förnedringen. Hon har säkert blåst mig, tänkte jag. Vem skulle vilja ha en date med mig? Och så drog jag därifrån. Jag skiter väl i henne, typ. Jag ska ändå bli fotbollstjärna. Men alltså, det var dummaste grejen. Tjejens buss hade bara varit lite försenad. Det var chaffisen som velat ta en cigg eller nåt, och hon kom dit precis efteråt och blev lika ledsen som jag. "

I Jag är Zlatan Ibrahimovic ger han en helt ny och skakande bild av uppväxten i Rosengård. Med sina egna ord berättar han om papporna från den fina sidan av stan som försöker få honom utslängd från Malmö FF. Han berättar om kampen och striderna i Ajax, om köpet till Juventus, succén i Italien och spelskandalen som höll på att förstöra hans karriär. Han berättar om Inter och segrarna, om Mourinho, målen och de stora stjärnorna. Han berättar om Helena, barnen och om livet bakom strålkastarljuset. För första gången avslöjar han precis vad som hände med Pep Guardiola i Barcelona.

I Zlatans egen självbiografi får vi det rafflande spelet bakom klubbytena. Vi får en insyn i den absoluta toppfotbollen vi aldrig fått förut. För första gången får vi hela sanningen om Zlatan Ibrahimovic.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Jag är Zlatan Ibrahimovic : min historia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastiskt välskriven bok!
    Sofie Anita Jönsson (Kalmar), 19 maj 2022

    Jag är inte och har aldrig varit intresserad av fotboll, men denna boken fick mig att bry mig otroligt mycket om både det och Zlatan själv. Mycket intressant läsning!

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna