Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
665
Utgivningsdatum
2012-03-22
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Thomas Engström, Roland Poirier Martinsson
Originaltitel
Steve Jobs
Dimensioner
210 x 135 x 38 mm
Vikt
680 g
SAB
Lz Jobs, Steve,Pua,621.39092
ISBN
9789100128173
Steve Jobs - en biografi (storpocket)

Steve Jobs - en biografi

(18 röster)  |  Läs 1 recension
Storpocket Svenska, 2012-03-22
115
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Steve Jobs, i-konen

Den egensinnige kreatören, den maniske perfektionisten. Vi kände honom som den store uppfinnaren, den som revolutionerat vårt sätt att umgås och förhålla oss till världen och totalt förändrat vårt vardagsliv. Men vem var han? Och hur kom han att bli till den ikon han är idag? Vilka var hans drivkrafter? Vilka tankar och människor påverkade honom, stöttade honom, bjöd honom motstånd?

För första gången berättar Steve Jobs om sitt liv och sitt arbete. Under flera års tid och i över fyrtio intervjuer har Steve Jobs berättat öppenhjärtigt för vetenskapshistorikern Walter Isaacson om sin uppväxt, sitt privatliv och sin karriär. Han har inga skäl kvar att dölja någonting. Här berättar han allt.

Det här är historien om en man som mer än någon annan personifierar vår tid, en symbol för den mänskliga kreativiteten och ett synsätt där form och innehåll är lika viktiga.

Steve Jobs har, med sitt driv och sin ständiga jakt på perfektion, totalt revolutionerat vår värld och vårt sätt att leva. Han släppte in datorn i hemmet, gav den tecknade filmen en renässans, stöpte i ett enda slag om musikindustrin med sin i-Pod och med i-Phonen förvandlade han telefonen till ett oumbärligt vardagsredskap -- och en väldigt kul leksak. Samtidigt.

Steve Jobs avled i oktober 2011, 56 år gammal.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Steve Jobs - en biografi. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Spännande om hans liv.
    Margareta Kleman, 20 november 2014

    Bra bok . roligt o läsa om hans liv o vad han utvecklade. Tar bara ett tag att läsa igenom allt som står skrivet . Mycket bra skrivet.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Walter Isaacson