Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
417
Utgivningsdatum
2012-03-22
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Ulmaja, Nina (form)
Dimensioner
210 x 134 x 24 mm
Vikt
460 g
SAB
Rbz Ibrahimovic, Zlatan,796.334092
ISBN
9789100128197
Vanliga sökord
i am zlatan
Jag är Zlatan Ibrahimovic : min historia (storpocket)

Jag är Zlatan Ibrahimovic : min historia

(53 röster)  |  Läs 4 recensioner
Storpocket Svenska, 2012-03-22
120
Tillfälligt slut – klicka "Bevaka" för att få ett mejl så fort boken går att köpa igen.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
"Varför kom hon inte? Tyckte hon inte om mig längre? Det gick en minut, två, tre, tio minuter, och till slut pallade jag inte längre. Det var värsta förnedringen. Hon har säkert blåst mig, tänkte jag. Vem skulle vilja ha en date med mig? Och så drog jag därifrån. Jag skiter väl i henne, typ. Jag ska ändå bli fotbollstjärna. Men alltså, det var dummaste grejen. Tjejens buss hade bara varit lite försenad. Det var chaffisen som velat ta en cigg eller nåt, och hon kom dit precis efteråt och blev lika ledsen som jag. "

I Jag är Zlatan Ibrahimovic ger han en helt ny och skakande bild av uppväxten i Rosengård. Med sina egna ord berättar han om papporna från den fina sidan av stan som försöker få honom utslängd från Malmö FF. Han berättar om kampen och striderna i Ajax, om köpet till Juventus, succén i Italien och spelskandalen som höll på att förstöra hans karriär. Han berättar om Inter och segrarna, om Mourinho, målen och de stora stjärnorna. Han berättar om Helena, barnen och om livet bakom strålkastarljuset. För första gången avslöjar han precis vad som hände med Pep Guardiola i Barcelona.

I Zlatans egen självbiografi får vi det rafflande spelet bakom klubbytena. Vi får en insyn i den absoluta toppfotbollen vi aldrig fått förut.
För första gången får vi hela sanningen om Zlatan Ibrahimovic.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Jag är Zlatan Ibrahimovic : min historia. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Lättläst bra bok att rekommendera till de flesta,...
  Gunnar Andris Noritis, 19 december 2013

  Lättläst bra bok att rekommendera till de flesta, kanske framför allt idrottsintresserade vuxna och ungdomar som gillar fotboll i allmänhet...

 2. Har bott i och utanför Malmö och arbetat där under...
  Kerstin Modigh, 4 november 2013

  Har bott i och utanför Malmö och arbetat där under åren som Zlatan växte upp på Rosengård.
  Den beskrivning han ger av sin uppväxt har dels givit mig en förändrad syn på "slyngeln" Zlatan, skildrad på ett tufft sätt men ändå med värme och humor. Att idag följa den vuxne Zlatan känns annorlunda sedan jag läst boken.

 3. Älskar!! :D Kanske lite extra då man känner igen...
  Leila Maria Manouchehrian Nilsson (malmö), 6 juli 2013

  Älskar!! :D Kanske lite extra då man känner igen platserna och omgivningarna då man själv är Malmöbo. Författaren har också gjort ett mycket bra jobb och skrivit boken med mycket kärlek och humor. Rekommenderar starkt!

 4. Jag är Zlatan Ibrahimovic
  Bokälskaren, 4 april 2012

  Jag är Zlatan Ibrahimovic är verkligen en komplett och personlig biografi, här får man följa Zlatan från de första trevande stegen, med fotbollsskor köpta i den lokala matvaruaffären för 59:90 i Rosengård (när han skulle sluta spela fotboll och börja med hockey istället- Tills han insåg hur mycket hockeyutrustningen kostar...), vidare till Malmö FF, landslaget, Ajax, Juventus, Barcelona och Milan.

  Vi får följa med i både med- och motgång, men framför allt får vi se att Zlatan har sli... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av författarna