Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
669
Utgivningsdatum
2012-07-24
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Tove Janson Borglund
Medarbetare
Form, Jojo (form)
Dimensioner
233 x 163 x 45 mm
Vikt
914 g
SAB
Hce
ISBN
9789100128463
Beslutet (inbunden)

Beslutet

(3 röster)
Inbunden, Svenska, 2012-07-24

Slutsåld

Kärleken mellan den kände fastighetsmagnaten Matt Shaw och moderedaktören Eliza Clark tar sin början i sextiotalets Swinging London. Det framgångsrika paret rör sig obehindrat mellan världens metropoler, men finner lugnet på den engelska lantegendomen Summercourt, som har varit i familjen Fullerton-Clarks ägo i flera generationer.

Äktenskapet mellan Eliza och Matt blir allt mer komplicerat när deras liv vävs in i andras. Här finns den karismatiske reklammannen Jeremy Northcott, den extravaganta modeikonen Mariella Crespi, Matts syster Scarlett och hans högt siktande affärspartner Louise. Och mitt i det allt stormigare äktenskapet står den älskade och omhuldade lilla dottern Emmie.

Beslutet att skiljas verkar till sist oundvikligt och leder till en uppslitande och smutsig tvist, där hemligheter som riskerar att slå sönder de inblandades liv oåterkalleligt kommer upp i ljuset.

Beslutet är en färgstark, fartfylld och dramatisk berättelse om passionerad kärlek, äregirighet och svek i en spännande tid.

"En pärla. Penny gör aldrig sina hängivna fans besvikna."
Daily Express
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Beslutet