Jag är Zlatan : Min historia (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
432
Utgivningsdatum
2012-04-17
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Ulmaja, Nina (form)
Dimensioner
265 x 220 x 35 mm
Vikt
1071 g
SAB
Rbz Ibrahimovic, Zlatan/DR,796.334092
ISBN
9789100128470
Jag är Zlatan : Min historia (inbunden)

Jag är Zlatan : Min historia

Inbunden Svenska, 2012-04-17
3769
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
En gåva för barnen - Zlatan och Albert Bonniers Förlag donerar överskottet av signerad specialutgåva av ?Jag är Zlatan Ibrahimovi?? till BRIS.
"Jag är glad över att ännu en gång få samarbeta med BRIS. Genom den här donationen hoppas jag, och alla som har arbetat med min bok, att BRIS får möjlighet att finnas där för ännu fler barn som behöver en vuxen att prata med."Zlatan Ibrahimovi?
När boken ?Jag är Zlatan Ibrahimovi??, skriven av David Lagercrantz, kom ut i november 2011 slog den ner som en bomb både medialt och försäljningsmässigt. Den engagerande, ärliga och skakande berättelsen om uppväxten i Rosengård, insynen i den absoluta toppfotbollen, men också kärleken till Helena och barnen, fick läsare långt utanför fotbollens supportklubbar.
Boken sålde över en halv miljon exemplar på sex veckor och är därmed den mest säljande boken i Sverige någonsin på så kort tid.I samarbete med BRIS kommer nu en signerad numrerad begränsad upplaga av boken. Boken är handbunden med ett handgjort omslag i metall och ligger i en elegant box.
?Det här är en fantastisk donation som vänder sig direkt till alla de barn som behöver en vuxen att prata med. Den kommer att användas till att utöka BRIS tillgänglighet så att inget barn som behöver oss ska bli utan vuxet stöd och närvaro. Alla barn är alltid välkomna hos BRIS. ?Kattis Ahlström, BRIS generalsekreterare
"Zlatans bok har nått många av de barn och ungdomar som är som han var - en outsider. Därför är det extra spännande att i kraft av denna bok kunna stödja Bris." Albert Bonnier, bokförläggare och styrelseordförande Albert Bonniers Förlag
 
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Jag är Zlatan : Min historia
  2. +
  3. Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse

De som köpt den här boken har ofta också köpt Jag är Zlatan: Zlatans egen berättelse av Zlatan Ibrahimovic, David Lagercrantz (inbunden).

Köp båda 2 för 3978 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Jag är Zlatan : Min historia