Swing : roman (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
266
Utgivningsdatum
2014-01-24
Upplaga
1
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Acedo, Sara R. (form)
Dimensioner
202 x 135 x 20 mm
Vikt
365 g
SAB
Hc
ISBN
9789100138202
Swing : roman (inbunden)

Swing : roman

(11 röster)  |  Läs 3 recensioner
Inbunden Svenska, 2014-01-24
189
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Åke och Hanna har det egentligen ganska bra med varann. Men en impuls från en väninna, kombinerat med en vag känsla av man borde vilja experimentera mer i sitt liv, gör att Hanna övertalar Åke att följa med till en swingerklubb. Där man byter partners en och en. Eller gör det alla på en gång. Eller vad det nu blir. Åke ställer upp, mest för att inte vara den som alltid säger nej.Besöket leder inte till någonting just, men strax därefter får de av klubbens värdinna veta att ett annat par är intresserat av en fortsättning.Nu ska experimentet fullföljas. Nu ska Åke och Hanna vidga sina horisonter. Efter en spänd middag på spaghetti vongole går de med varsin partner till varsitt rum. Det går bra i det ena. Mindre bra i det andra. Och vad händer sedan?Bengt Ohlssons Swing är en komisk, ömsint och gripande berättelse om våra krav på spänning och fantasi i sexlivet i en tid där porr kallas erotica och man kan köpa dildos på apoteket. Som ingen annan förmår Bengt Ohlsson fånga upp det som rör sig i tiden och foga in det i närgångna historier om vardagens utmaningar och hot.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Swing : roman
 2. +
 3. Drick värmen ur min hand

De som köpt den här boken har ofta också köpt Drick värmen ur min hand av Bengt Ohlsson (inbunden).

Köp båda 2 för 378 kr

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Swing : roman. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Ohlsson blandar och ger.....
  TM Nilsson, 28 april 2014

  Boken börjar mycket bra och man tror att det ska börja med en separation. Och sättet Ohlsson gestaltar det hela på är 10 gånger mer intressant och spännande än de flesta spektakulära och spekulativa deckarinledningar där toleranströskeln stadigt höjs till mer eller mindre bisarra och skrattretande nivåer. Tyvärr blir det inte bättre än så här; och det man tror ska börja med att den kvinnliga huvudpersonen, Hanna, vill diskutera en skilsmässa från sin man Åke, handlar egentligen om att hon vil... Läs hela recensionen

 2. Samtidsskildring av jakten på spänning
  yka, 23 april 2014

  Välskriven svenska -men många könsord. Trots ämnet, partnerbyte i syfte att pigga upp äktenskapet, är boken bitvis tråkig. Den skildrar vår tids jakt på spänning, på lycka och vårt behov att visa upp oss inför andra som lyckade.

 3. Swing
  Margareta Andersson, 11 februari 2014

  Jag har läst de flesta böcker utgivna av *Bengt Ohlsson, inte minst Gregorius som var en av de bästa böcker jag läst. Efter den boken har jag fortsatt att läsa hans böcker. Denna bok var jag tveksam till då jag såg vad den handlade om, men Bengt Ohlsson är Bengt Ohlsson. Swing kan man se som en sedeskildring, en roman som har stora förutsättningar att berätta något för eftervärlden om 2010-talets normförvirring och vanlighetsfobi. Bra läsning!!!

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Bengt Ohlsson

Bloggat om Swing : roman