Den man älskar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Knutas (del 12)
Utgivningsdatum
2014-05-06
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100139001
Den man älskar (e-bok)

Den man älskar E-bok

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-05-06

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En blek aprilsol kryper långsamt över det gamla stenbrottet i Bunge på norra Gotland där mäklaren Sanna Widding har hittats död. Några kilometer därifrån ligger en anrik kalkstensgård som hon fått i uppdrag att sälja. Men försäljningen väcker starka känslor i ägarfamiljen och snart stiger djupa och mörka hemligheter upp till ytan.
Kriminalkommissarie Anders Knutas är tillbaka efter sin sjukskrivning och kastas genast in i en omskakande mordutredning. Tillsammans med kollegan Karin Jacobsson inser han snart att Sanna Widding inte kommer att bli det enda offret.

Sedan debuten 2003 med Den du inte ser har Mari Jungstedt etablerat sig som en av Sveriges mest framgångsrika spänningsförfattare. Hennes böcker har sålt i över tre miljoner exemplar enbart i Sverige och utkommer i ett tjugotal länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Den man älskar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 23 maj 2014

  (Återanvänder här det mesta som jag skrev om Mari Jungstedts elfte bok, "Du går inte ensam").

  Det här är Mari Jungstedts tolfte kriminalroman om poliserna Anders Knutas och Karin Jacobsson, och alla dom andra på Gotland.

  Jag har tyckt mycket om alla dom tidigare elva böckerna, och jag tyckte mycket om även den här.

  Det finns ju så många bra svenska deckarförfattare nu, och speciellt många bra kvinnliga. Men en av dom bästa, det är nog Mari Jungstedt.

  Ja... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Mari Jungstedt