Massor av pocketfynd
Det andra ansiktet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Anders Knutas (del 13)
Utgivningsdatum
2016-05-12
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100139025
Det andra ansiktet (e-bok)

Det andra ansiktet (e-bok)

(8 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2016-05-12
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
"Det andra ansiktet" är den trettonde delen i Mari Jungstedts succéserie om mordmysterier mitt i den gotländska idyllen, med kriminalkommissarie Anders Knutas och kollegan Karin Jacobsson i täten för utredningarna. Just när sommaren har slagit ut i blom skakas den fridsamma kustorten Ljugarn av ett mord. Bakom fallet skymtas en historia om kärlek, svek och dödliga begär.Offret är den välkände konstnären och småbarnspappan Henrik Dahlman, som hittas mördad och fastkedjad i sängen i sitt sommarhus. När ett liknande mord begås på fastlandet dras Anders Knutas och Karin Jacobsson in i en intensiv utredning, samtidigt som deras kärleksförhållande prövas på allvar. Reportern Johan Berg är tillbaka på Gotland och bedriver egen spaning - en som kommer att försätta honom i livsfara.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det andra ansiktet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 24 juni 2016

    Det här är den trettonde boken i kriminalserien av Mari Jungstedt om Anders Knutas och dom andra på Gotland. Jag har läst dom alla, och jag har tyckt om dom alla.

    Och lika bra var den här boken som dom tolv tidigare. Här är en länk till min recension av den förra boken, Den man älskar.

    Det som är bäst med Mari Jungstedts böcker, det är inte själva kriminalhistorierna, utan det är storyn runtomkring. Älskar att följa Anders Knutas, Karin Jacobsson, Johan Berg, och alla dom ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Det andra ansiktet