Det andra ansiktet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.2 MB)
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2016-05-12
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100139025

Det andra ansiktet

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok, Svenska, 2016-05-12
63 kr
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Kommissarie Knutas är tillbaka

Den idylliska kustorten Ljugarn håller på att vakna till liv inför turistsäsongen. Då hittas den välkände konstnären och småbarnspappan Henrik Dahlman mördad i sitt sommarhus,fastkedjad i sängen med handbojor. När ett liknande mord begås på fastlandet dras kommissarieAnders Knutas och kollegan Karin Jacobsson in i en intensiv mördarjakt, samtidigt som deras kärleksförhållande prövas på allvar. Reportern Johan Berg är tillbaka på Gotland och bedriver egen spaning vilket försätter honom i livsfara.

Mari Jungstedts Den andra ansiktet är en fängslande kriminalroman om kärlek, svek och dödliga begär. Det är den trettonde boken i serien om kriminalkommissarie Anders Knutas.

Sedan debuten 2003 med Den du inte ser har Mari Jungstedt etablerat sig som en av Sveriges mest framgångsrika spänningsförfattare. Hennes böcker har sålt i 4 miljoner exemplar bara i Sverige och utkommer i ett tjugotal länder.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Det andra ansiktet. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 24 juni 2016

    Det här är den trettonde boken i kriminalserien av Mari Jungstedt om Anders Knutas och dom andra på Gotland. Jag har läst dom alla, och jag har tyckt om dom alla.

    Och lika bra var den här boken som dom tolv tidigare. Här är en länk till min recension av den förra boken, Den man älskar.

    Det som är bäst med Mari Jungstedts böcker, det är inte själva kriminalhistorierna, utan det är storyn runtomkring. Älskar att följa Anders Knutas, Karin Jacobsson, Johan Berg, och alla dom ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Det andra ansiktet