Den förlorade symbolen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Robert Langdon (del 3)
Utgivningsdatum
2013-05-14
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Tove Janson Borglund, Lennart Olofsson, Peter Samuelsson, Ola Klingberg, Leo Andersson, Gösta Svenn, Helena Sjöstrand Svenn
ISBN
9789100139490
Den förlorade symbolen (e-bok)

Den förlorade symbolen E-bok

(3 röster)
E-bok,  Svenska, 2013-05-14

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Harvardprofessorn i religiös symbolik, Robert Langdon, kallas i sista stund in för att hålla en kvällsföreläsning i Capitolium, Washington. Men bara minuter efter hans ankomst hittas ett märkvärdigt föremål i byggnadens rotunda. Det är dessutom kryptiskt kodat med fem olika symboler. Langdon förstår att budskapet är en uråldrig åkallan, menad att locka dess mottagare in i en sedan länge förlorad värld av hemlig visdom. När Langdon inser att hans mentor, Peter Solomon - filantrop och framstående frimurare - brutalt kidnappats, förstår han att det enda sättet att rädda sin väns liv är att hörsamma den mystiska uppmaningen och följa den vart den än leder honom. Han sveps in i en värld av beslöjade historier, gåtfulla ikoner och förborgade koder som tycks leda honom mot en ofattbar sanning.

Robert Langdons tredje äventyr, uppföljaren till Änglar och demoner och Da Vinci-koden, är en händelse i bokvärlden som saknar motstycke.Sällan har en läsupplevelse varit mer efterlängtad. Sedan Da Vinci-koden utkom 2003 (2004 i Sverige) har över 80 miljoner exemplar av Browns böcker sålts världen över. Nu fortsätter läsäventyret med Den förlorade symbolen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Dan Brown