Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2014-04-11
Upplaga
1
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100141967
In i labyrinten (e-bok)

In i labyrinten E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2014-04-11

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
En majkväll försvinner elvaåriga Magda Horn från sitt hem medan föräldrarna äter middag på en restaurang i närheten. Trots att hon är föremål för så många gräl, så många sorger och omsorger, har hon egentligen varit osynlig länge. Hennes pappa, den uppburne förläggaren, och hennes mamma, den engagerade psykologen, är mästare på att spegla sig själva och att spegla sig i varandra. Men ingen ser Magda. Och en dag är hon borta. Sigge Eklunds nya bok är lika mycket en relationsberättelse som en spänningsroman , en intrikat sammansatt historia där flera berättarröster kommer till tals och där en mängd trådar, vissa tydliga, andra halvt dolda, vävs kring Magdas försvinnande. Sigge Eklund har tillsammans med Alex Schulman skapat ett podradioprogram som snabbt blivit Sveriges största, med över 300 000 lyssnare i veckan. Nu återkommer Sigge Eklund som romanförfattare med ett både gripande och isande drama, som redan väckt uppmärksamhet utomlands.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av In i labyrinten. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 5 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 25 april 2014

    Det här var en helt fantastisk bra bok. Den är lika mycket ett relationsdrama som en thriller. Jag tycker väldigt mycket om hur den är uppbyggd med olika kapitel som handlar om olika människor under olika tider. Och sen vävs allting samman till slut på ett helt otroligt bra sätt.

    Sigge har skrivit fyra böcker tidigare, men jag har inte läst någon av dom. Det måste jag nu rätta till, när jag vet vilken mycket bra författare han är.

    Jag rekommenderar er verkligen att läsa de... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sigge Eklund