All inclusive (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.2 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-01-02
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100142568

All inclusive E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-01-02

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Författaren C.G:s karriär har gått i stå, han behöver ett jobb. Mot alla odds får han ett erbjudande: åk till en all inclusive-resort på Guadeloupe. Skriv en roman som lockar människor att åka dit: "... en myllrande, kalejdoskopisk kollektivroman... En solstänkt gobeläng. Glimtar av allehanda liv, slöa och sköna, bruna och bleka, nyktra och onyktra, det solkiga och sublima om vartannat. Ett charterturismens prosaiska kväde..." Det är ett lockande uppdrag, men svårt, för en författare med skrivkramp. Och på plats i Guadeloupe är distraktionerna många. Obegränsat med alkohol, bara en sådan sak, sol, kvinnor... Omgiven av semestrande människor och deras berättelser börjar C.G. märka att han inte alls kan styra vad för historia han ska skriva. Omgivningens sorg och längtan tar sig helt egna vägar, vanliga och ovanliga livsöden pockar på uppmärksamhet. Och när dödsfallen börjar komma inser C.G. att det är någon annan som drar i trådarna - han är snarare intrigens fånge. Tempot är högt och förvecklingarna många i Hans Gunnarssons överväldigande kollektivroman. Med sedvanlig humor och svärta berättar han om en värld i miniatyr där allt verkar vara tillåtet, men där efterräkningarna blir svåra.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av All inclusive. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 16 januari 2015

    Hans Gunnarsson har skrivit ett tiotal böcker förut, men det här är den första boken som jag läser av honom.

    Jag tyckte mycket om boken. Den hade både allvar och humor i sig, och handlade om en svensk författare med skrivkramp, och om livet på ett All Inclusive-hotell i Karibien.

    Välskriven med ett skönt läsflyt. Och jag rekommenderar absolut boken.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Hans Gunnarsson