Sista paret ut (storpocket)
Fler böcker inom
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Serie
Opcop (del 4)
Antal sidor
558
Utgivningsdatum
2014-10-17
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Sokcic, Miroslav (form)
Dimensioner
210 x 135 x 20 mm
Vikt
574 g
SAB
Hc
ISBN
9789100143305
Sista paret ut (storpocket)

Sista paret ut

(8 röster)  |  Läs 2 recensioner
Storpocket Svenska, 2014-10-17
99
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige över 149 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Stämningen i Europa hårdnar. Maffian är starkare än någonsin, narkotikamarknaden mer avancerad och metoderna våldsammare - något som Paul Hjelm och hans kollegor brutalt har fått erfara. Men nu utmanas maffian på allvar, från oväntat håll. Någon är mäktigare, starkare. Någon som i lagens ständigt växande gråzoner kan nästla sig in på Wall Street och samtidigt ta över den växande marknaden för designerdroger. Samtidigt utsätts det lilla svenska bioteknikföretaget Bionovia AB för avancerat cyperspionage. Spåren leder hela vägen till Kina och till en omfattande nätavlyssning - men hur kommer det sig att de utsatta företagen alla arbetar med genetisk forskning? I en hårdnande värld, där maktens spelregler ständigt snävas in, finns det kanske bara en sak kvar att manipulera: människans eget dna.Opcop-gruppen har samarbetat ett tag nu. Några medlemmar har ryckts ifrån dem, andra är ärrade för livet. I Stockholm håller Kerstin Holm och Sara Svenhagen fortfarande ställningarna: i Haag märks Paul Hjelm och Jorge Chavez. Övriga medlemmar rör sig runt världen: Kina, New York, Belgien. Och nog har de uträttat mycket, liv har räddats och ligor sprängts. Samtidigt är det några människor, organisationer, som ständigt gäckat Opcop och hela tiden legat steget före. Kommer de att visa sig igen?Opcop-gruppen samlar sina styrkor. Det blir en kraftmätning för den stukade gruppen, och kampen mot brottslighet blir personlig - inte minst för Paul Hjelm själv.Sista paret ut är den sista, och fristående, delen i Arne Dahls Opcop-svit. Nu gäller det.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Sista paret ut
 2. +
 3. Utmarker

De som köpt den här boken har ofta också köpt Utmarker av Arne Dahl (storpocket).

Köp båda 2 för 198 kr

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Sista paret ut. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Jättespännande
  ewa Rodin, 26 februari 2015

  Denna serie har varit jättespännande att följa och nu känns det lite vemodigt att det var sista paret ut!
  Jag har även läst om A-gruppen och sett tv-programmen men denna fortsättning på historien är ännu bättre och mer av internationellt intresse.

 2. Skarpsynt
  Kristina Elmén, 5 november 2014

  Sista delen om Opcop-gruppen är förstås ett måste för oss som följt Arne Dahls enastående sviter om Paul Hjelm. Men jag tycker den blir mer maskinell konstruktion än ger prov på de mänskliga aspekter vi skämts bort med tidigare. Här är personerna mer yta än innehåll. Däremot är den politiska iakttagelseförmågan på topp som vanligt.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Arne Dahl

Bloggat om Sista paret ut