Brottsplats: Faithful Place (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dublins mordrotel (del 3)
Utgivningsdatum
2014-12-01
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Peter Samuelsson
ISBN
9789100145088
Brottsplats: Faithful Place (e-bok)

Brottsplats: Faithful Place E-bok

(1 röst)
E-bok,  Svenska, 2014-12-01

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Mörker, olycka och hot myllrar och slingrar sig genom den här romanen. Inte med stora gester utan mer på en kyligt trovärdig alldagligt sätt. Som i kapitlet då Frank står i sina föräldrars vardagsrum efter en begravning och inser att mördaren är närvarande i rummet. Eller när han känner en stor fara då han ger sin dotter en godnattpuss. Jag borde ha sett den som flimrande kornblixtar kring mjukisdjuren som fyllde den varma barnkammaren likt giftgas: faran.

Faithful Place är Frank Mackeys barndomskvarter i Dublin, platsen han flydde från för tjugo år sedan. Ytterst tveksamt har han nu återvänt. Hans syster har ringt och bett honom komma. Hon hittat något från den unga kvinnan han en gång älskade. Hans ungdomskärlek som svek. Nu försöker Frank ta reda på vad som verkligen hände den där dagen som han har gjort allt för att glömma. Dagen som för alltid ändrade hans liv. Det är Tana French makalösa berättarteknik som får FAITHFUL PLACE att bli något utöver det vanliga. En riktigt smart och fängslande kriminalhistoria som griper tag.

BROTTSPLATS: FAITHFUL PLACE är nominerad till Edgar Allan Poe Award 2011 och vald till Amazon.com editors pick 2010 och finns på Time Magazine"s top 10 book lists 2010.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Tana French