Okänt offer (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dublins mordrotel (del 2)
Utgivningsdatum
2014-12-01
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Peter Samuelsson
ISBN
9789100145095
Okänt offer (e-bok)

Okänt offer E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2014-12-01

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När poliskommissarie Cassie Maddox kallas till en mordplats upptäcker hon att offret är kusligt lik henne själv. Mordfallet saknar ledtrådar, motiv och misstänkt. Cassies chef föreslår att hon återigen ska jobba under täckmantel. Hon ska låtsas vara den döda kvinnan Lexie, ett extremt farligt uppdrag. Polisen kommer att berätta för media och Lexies rumskamrater att knivhuggen inte var livshotande utan att kvinnan hamnat i koma. Cassie kan då förbereda sig, sedan ska hon återvända till vännerna som den skadade Lexie. Men ju mer Cassie upptäcker om Lexies gåtfulla liv desto svårare blir det att få svar på: vem som dödade kvinnan, och vem hon verkligen var? Smart psykologisk spänning!
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Okänt offer. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Intressant och fängslande story
    Petra, 13 augusti 2019

    Gillar stilen och personlighetsgalleriet. Lite orimligt dock att två personer ska kunna vara så identiska i både utseende, beteende, humor, kroppsspråk, röst, skratt etc så att man kan övertyga de som man bor ihop med. Men om man (som jag) väljer att bortse från detta orimliga så är det en fängslande bok. Rekommenderas och jag ska leta upp fler böcker av författaren.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tana French