Gänget (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Charlotta Lugn och Shirin Sundin (del 5)
Utgivningsdatum
2017-08-02
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100145927

Gänget E-bok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-08-02

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Nu är de vuxna, med fruar, karriärer, barn. Men de träffas fortfarande och håller ihop, killarna som en gång utgjorde Gänget. Så försvinner en av dem, och advokat Shirin Nouri blir plötsligt indragen i en historia där det förflutna gör sig påmint med brutal kraft.

Vad hände den där kvällen på Fåfängan för nästan tjugo år sedan?

Katarina Wennstams nya spänningsroman är ett drama om skuld och skam, och om gruppens livsfarliga inverkan på individen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Gänget. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Spännande miljöer
  Saxomatso, 19 augusti 2018

  Katarina Wennstams bok Gänget handlar om det nu vuxna grabbgänget från tonårstiden. Historien kommer ikapp familjefäderna vilket får svåra konsekvenser för männen, dess familjer och omgivning. Och det påverkar också advokat Shirin Sundin och kommissarie Charlotta Lugn.

  Katarina Wennstam är en mästare på att placera sina deckare i ett sammanhang. Där många författare i genren fokuserar på själva kriminalhistorien (mordet, våldet, den ångestladdade utredningen) är sammanhanget histor... Läs hela recensionen

 2. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 23 september 2017

  Katarina Wennstam är verkligen en av mina absoluta favoritförfattare. Det här är den tolfte boken som jag har läst av henne. Det är den åttonde spänningsromanen. Sen har jag dessutom läst en ungdomsbok och tre stycken dokumentära faktaböcker.

  Jag har tyckt väldigt mycket både om ungdomsboken och om hennes dokumentära böcker. Men det är ändå hennes spänningsromaner som jag tycker allra bäst om.

  Hon har ett fantastiskt sätt att skriva romaner på, som inte liknar många andras... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Katarina Wennstam