Granta #7 : Service (häftad)
Format
Häftad
Språk
Svenska
Serie
Granta - arena för ny litteratur (del 7)
Antal sidor
232
Utgivningsdatum
2016-11-01
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Alva Dahl, Lina Wolff, Roland Poirier Martinsson, Christian Ekvall, Eiko Duke, Yukiko Duke, Natalie Lantz, Karin Lundwall, Lisa Lindberg
Medarbetare
Smedberg, Åke (förf.) / Énard, Mathias (förf.) / Motoya, Yukiko (förf.) / Mukherjee, Siddhartha (förf.) / Schweblin, Samanta (förf.) / Watson, Brad (förf.) / Walsh, Joanna (förf.) / Berge, Lars (förf.) / Shichor, Rachel (förf.) / Hofstad Evjemo, Eivind (förf.) / Andersson, Helena (form)
Dimensioner
209 x 147 x 17 mm
Vikt
456 g
SAB
Hce(p),Hc(p)
ISBN
9789100148911
Granta #7 : Service (häftad)

Granta #7 : Service

Häftad Svenska, 2016-11-01
169
Skickas inom 3-6 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I Granta #7 om service gör nya och etablerade författare en översyn av ett ord som väcker känslor och skapar debatt. Lars Berge ringer till bredbandssupporten och granskar servicesamhället, debutanten Julia Stenroth skildrar det monotona arbetet på en svinfarm och Dimitris Alevras berättar om en nybliven nattklubbschef omgiven av spritfläckar och minnen. Ida Therén ritar upp June Mansfield Millers liv och Susanna Alakoski beskriver sjukvårdsupplysningens tjänster. Åke Smedberg skriver om komplexa relationer i en trött småstad och så undersöker Elin Cullhed maktbalansen i ett familjehem. Ur internationella Granta kommer bland annat en berättelse om ett butiksbiträde som gör allt för sin kund, en novell om en dubbelarbetande mamma och en historia om dödshjälp.
Svenska Granta är del av ett internationellt nätverk med engelskspråkiga Granta som nav. Tidskriften grundades av studenter i Cambridge i slutet av 1800-talet. År 1979 fick den sin nuvarande form som en arena för nyskriven skönlitteratur och litterära reportage. I dag finns Grantaredaktioner i ett tiotal länder världen över, från Kina till Brasilien. www.albertbonniersforlag.se/granta Twitter/Instagram: GrantaSweden
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Granta #7 : Service
  2. +
  3. Poeter och profeter : från Platon till Mare Kandre

De som köpt den här boken har ofta också köpt Poeter och profeter : från Platon till Mare Kandre av Anna Carlstedt, Anders Cullhed (inbunden).

Köp båda 2 för 349 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Bloggat om Granta #7 : Service