Flyga vilse (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-04-04
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Micka Andersson
ISBN
9789100149994
Flyga vilse (e-bok)

Flyga vilse (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-04-04

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
När Tully Hart och Kate Mularky var tonåringar på sjuttiotalet var de oskiljaktiga. Tully hörde till de populära och Kate var en enstöring, ändå höll de ihop genom alla år.

Ända tills Kate dog.

Nu måste Tully försöka uppfylla det löfte hon gav sin bästa vän: att se till att hennes barn har det bra. Hon vet bara inte hur. Själv har hon levt ensam och vet ingenting om familjeliv eller moderskap. Kates man vill heller inte ta emot hennes hjälp - han sörjer Kate och vägrar låta Tully vara en del av familjen.

Kates sextonåriga dotter Marah är lika överväldigad av sorg och den värld som väntar henne är mörk och full av faror.

Den enda som vill hjälpa Tully i hennes sorg är hennes egen mamma Dorothy Hart, men hon har alltid varit opålitlig. Hon övergav sin dotter då hon var liten och sårade henne djupt. Nu ser Dorothy sin chans att få gottgöra det hon gjorde fel en gång i tiden, men går det att lita på henne? För att kunna hjälpa sin dotter måste Dorothy se sina rädslor i vitögat och avslöja sin mörkaste hemlighet.

En tragedi för dessa tre kvinnor samman och leder dem in på en väg mot försoning. De har alla gått vilse och nu behöver de varandra för att bygga upp sina liv på nytt.

Flyga vilse är en fristående fortsättning på Vad som än händer. Det är en hjärtskärande roman om kärlek, moderskap, förlust och att börja om på nytt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Flyga vilse. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 21 april 2015

    När jag fick den här boken som ett recensionsexemplar, så insåg jag att "Flyga vilse" var en fristående fortsättning på boken "Vad som än händer", som jag inte hade läst. Jag köpte då den boken, och läste den först. Och här är en länk till min recension av den.

    "Flyga vilse" är en bra uppföljare, och nästan lika bra som "Vad som än händer". Men inte riktigt lika bra.

    Och jag rekommenderar nog dom som ska läsa "Flyga vilse" att ni ska läsa "Vad som än händer" först. För jag... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Kristin Hannah