Sommarens bästa pocketerbjudande
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Danny Katz (del 2)
Utgivningsdatum
2015-09-22
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100152253
Svinen (e-bok)

Svinen (e-bok)

av Lucifer
(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-09-22
59
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Jorma Hedlund har egentligen dragit sig tillbaka, det är slut på det kriminella livet. Men tipset om värdetransporten är för bra för att passa. En sista stöt, sedan får det vara nog. Till en början löper allt enligt planerna. Men rånet går fruktansvärt fel, och Jorma blir en jagad man. Samtidigt försöker Danny Katz ta reda på vad som har hänt hans förra knarklangare Ramón och hans flickvän Jenny. Katz gamla sug efter droger har dragit in honom i en härva som bara växer. Hur gick det till när Ramón plötsligt kom över en massa knark? Och vem är egentligen Jenny? Spåret leder till en början in i Stockholms porrbransch och därefter i en riktning Katz aldrig hade kunnat ana. Bara en sak är säker: någon vill hindra honom från att hitta sanningen.
Carl-Johan Vallgren skriver som Lucifer. Svinen är en fristående fortsättning på Skuggpojken (2013), den andra boken i en serie noir-thrillers om Danny Katz.

"Carl-Johan Vallgrens, alias Lucifers, Svinen är hårdkokt, brutal och kolsvart. Bitvis gör det rent fysiskt ont att läsa historien om dessa antihjältar"
- Göteborgs-Posten
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Svinen. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 9 november 2015

    För ungefär två år sedan så läste jag boken "Skuggpojken", som är den första boken i en serie noir-thrillers av Carl-Johan Vallgren. Jag tyckte att den boken var mycket, mycket bra, och den fick 4,5 i betyg från mig. Här är en länk till min recension av den boken.

    Nu har jag läst bok nummer två i serien, "Svinen", som är en fristående fortsättning på den första boken. Jag tyckte att den nya boken var mycket bra, men inte riktigt lika bra som den första boken.

    Jag tycker my... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Bloggat om Svinen