Reformera islam (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-04-22
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Margareta Eklöf
ISBN
9789100154394

Reformera islam E-bok

(2 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-04-22

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
I sin nya bok argumenterar Ayaan Hirsi Ali för att en reformation kan få slut på terrorismen, den sekteristiska krigföringen och förtrycket av kvinnor och minoriteter som varje år kräver tusentals liv. Hon uppmanar västvärlden att inte längre söka försoning med de radikala islamisterna och att sluta kalla dem som opponerar sig mot dem för islamofober. Uppmärksamheten borde riktas mot de reformsinnade muslimerna, inte det fria ordets fiender. Med briljant skärpa vädjar denna karismatiska och kompromisslösa författare för en fredlig förändring och en ny tolerant attityd över hela världen.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Reformera islam. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lättläst summering av läget för islam

    Boken är en lättläst summering av läget för islam i den moderna tiden. Kontakten med det västerlänska samhällets demokrati, kvinno-jämnställdhet, miljötänkande och djurempati. slår hårt mot den växande radikala "medinamuslimen" som vill återvända till stamreglerna på Muhammeds tid. Ska islam moderniseras likt kristendomen gjorde en gång? Ali är positiv. På hennes sida står internet och en växande opinion bland muslimerna själva, ofta utifrån kvinnornas syn på sharia.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Ayaan Hirsi Ali