Ställ ut en väktare (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-07-14
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Eva Johansson
ISBN
9789100154684
Ställ ut en väktare (e-bok)

Ställ ut en väktare E-bok

(4 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2015-07-14

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Det har blivit femtiotal i småstaden Maycomb i Alabama. Den nu vuxna Jean Louise Finch - eller Scout som hon kallas - återvänder hem från New York för att besöka sin far, Atticus. Scout blir tvungen att brottas med såväl personliga som politiska frågor medan hon försöker förstå sin fars syn på samhället, liksom sina egna känslor inför platsen där hon växte upp.

Ställ ut en väktare är Harper Lees första roman på över femtio år och den andra någonsin som ges ut. Den skrevs innan Dödssynden (To Kill a Mockingbird), men utspelar sig kronologiskt sett efter händelserna i debutboken. Lee trodde själv att manuset hade gått förlorat, tills det återfanns förra året. Ställ ut en väktare är en tankeväckande roman skriven i en turbulent tid, som kastar nytt ljus över en av den moderna litteraturens klassiker.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Ställ ut en väktare. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Detta är en fantastisk bok.
    -, 3 oktober 2023

    Bitvis skrattade jag så bröstkorgen hoppade. Underbara beskrivningar, karaktärer, dialoger och framförallt tidlösa teman. Författaren kan konsten att trollbinda läsaren.
    /M. Holmgren

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Harper Lee