Wanda från Stigmansliden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Stigsons på Stigmansliden (del 3)
Utgivningsdatum
2015-11-02
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100156190
Wanda från Stigmansliden (e-bok)

Wanda från Stigmansliden E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2015-11-02

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
För Haldo Bjerke, den nye skogvaktaren, är hon Titania, hans flicka från skogen. Han älskar henne från första mötet och ingenting kan vara vackrare än när hon ler. Vad han inte kan förstå är att hon hela tiden håller honom på avstånd, undviker honom. Haldo vet inte att hans mörkhåriga Titania är Wanda från Stigmansliden, tjuvskyttekungens yngre syster. För ett leende från henne kan pojkarna, som håller till kring det ökända Stigmansliden, göra vad som helst. När de kommer underfund med att hon brukar träffa ärkefienden skogvaktaren börjar det hända saker runt om i markerna. Den korta tid av lycka som Wanda drömmer om får ett brott slut, när fadern inser vem hon förälskat sig i - "Förr slår jag ihjäl dig än att en skogvaktare ska få dig".

Wanda från Stigmansliden är den tredje delen av fem i serien om den kriminella familjen Stigson på Stigmansliden. De övriga fristående delarna heter Vildkatten, Vildkatten i bur, Din för evigt och När var tar sin.

Sigge Stark var Sveriges mest lästa författare. Med en rekordproduktion på över 100 romaner och otaliga noveller har hon trollbundit generationer av svenska läsare i alla åldrar. Hennes böcker kännetecknas av kärlek, förvecklingar och dramatik, men är också skildringar av människors tillvaro under flera decennier. Bakom pseudonymen Sigge Stark fanns författaren och djurälskaren Signe Björnberg (1896-1964).
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sigge Stark