Boken om Q (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (4.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2015-10-16
Upplaga
1
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100158828
Boken om Q (e-bok)

Boken om Q E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-10-16

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mats Qviberg, född 1953, har varit verksam under hela den moderna aktiemarknadens utveckling i Sverige - från dess roll som investeringsmöjlighet för de mest besuttna till att bli hela svenska folkets sparform. 1989 bildade han tillsammans med Sven Hagströmer investmentbanken Hagströmer & Qviberg. 2010 drogs HQ Banks tillstånd in, vilket slog ner som en bomb. En turbulent tillvaro följde, inte minst för att det 20-åriga samarbetet mellan Mats Qviberg och Sven Hagströmer sprack och för att en rättsprocess tog vid. Mats Qviberg menar att Finansinspektionen drog fram som en "barnarmé med handgranater"

Mats Qviberg, en av vår tids mest omtalade affärsmän, berättar i denna bok om många av de människor han mött, och en del får sig en släng av sleven, han berättar om centrala händelser i sitt liv och hur detta har format honom.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Boken om Q. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Väldigt intressant
    Emil Käck, 10 augusti 2022

    Mats Qviberg berättar om otroligt intressanta affärer inom finanssverige under väldigt många år. Så är man intresserad av börsen, stora finansmän och affärer är denna bok perfekt. Tack Mats för denna bok.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna