Sommarens bästa pocketerbjudande
Halvvägs (storpocket)
Format
Storpocket
Språk
Svenska
Antal sidor
379
Utgivningsdatum
2016-03-03
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Medarbetare
Andersson, Jens (form)
Dimensioner
210 x 134 x 28 mm
Vikt
430 g
SAB
Lz Reinfeldt, Fredrik
ISBN
9789100161361
Halvvägs (storpocket)

Halvvägs

(4 röster)
Storpocket Svenska, 2016-03-03
99
Skickas inom 1-3 vardagar.
Fri frakt inom Sverige för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Fredrik Reinfeldt vann två val och var statsminister i åtta år. Han är den borgerliga statsminister som suttit längst i modern tid. Under hans tid uppmärksammades Sverige internationellt för sitt höga reformtempo och för regeringens sätt att hantera den svåra finanskrisen.

Reinfeldt skildrar i Halvvägs sina 25 år i svensk och internationell politik. Vi får följa hans uppväxt i förorter till Stockholm. Han beskriver sin väg in i politiken, konflikter i ungdomsförbundet och tiden ute i kylan. Hur han tillsammans med Anders Borg ändrade partiets politik och lade grunden för Nya Moderaterna, och hur han därefter tog initiativ till Alliansen.

Fredrik Reinfeldt skriver om rondellhundar, FRA, det svenska ordförandeskapet i EU, toppmöten på Harpsund - om makt och svåra avgöranden. Men också om en vanlig dag på jobbet som statsminister, i boken delar han öppenhjärtigt med sig av vardagliga anekdoter och komiska händelser.

Vi får följa Reinfeldt på klimatkonferens i Köpenhamn, på europeiska toppmöten, i FN:s generalförsamling och in i Vita huset, 10 Downing Street, Élyséepalatset och Kreml.

Fredrik Reinfeldt berättar om möten med världsledare men också om sina över 250 resor runt om i Sverige. Han beskriver sitt engagemang för frihet, öppenhet och tolerans.

Under sin tid som statsminister uppmärksammades han för sin uppmuntran till att arbeta längre upp i åren än tidigare. Med titeln Halvvägs vill Fredrik Reinfeldt markera att han nu inte bara är mitt i livet utan också halvvägs genom sitt arbetsliv.
Visa hela texten

Passar bra ihop

  1. Halvvägs
  2. +
  3. Nya livet : om att leva till 100, arbeta till 75, börja om vid 50 och komma igång vid 25

De som köpt den här boken har ofta också köpt Nya livet : om att leva till 100, arbeta till 7... av Fredrik Reinfeldt (pocket).

Köp båda 2 för 109 kr

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Fredrik Reinfeldt

Bloggat om Halvvägs