En hemlig plats (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (5.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Dublins mordrotel (del 5)
Utgivningsdatum
2016-01-22
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Klara Lindell
ISBN
9789100161408
En hemlig plats (e-bok)

En hemlig plats E-bok

(6 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2016-01-22

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Fotot visar en leende tonårskille. Över hans blå t-shirt har någon omsorgsfullt klistrat fast utklippta bokstäver: Jag vet vem som dödade honom.

Det har gått ett år sedan Christopher Harper hittades ihjälslagen på den välklippta gräsmattan innanför murarna på flickinternatet St Kilda's. Chris var sexton år och elev på pojkskolan i närheten. Nu dyker en av tjejerna på St Kilda's, Holly Mackey, upp på polisstationen med ett foto på Chris i handen. Holly säger att hon hittat bilden på internatskolans anslagstavla, där eleverna sätter upp lappar med sina hemligheter. Hennes historia ger nytt liv åt fallet och kriminalaren Stephen Moran ser sin chans att äntligen klättra i graderna. Men för att lyckas måste han samarbeta med Antoinette Conway: kantig, illa omtyckt och utstött bland de manliga kollegorna på mordroteln. Och han måste tränga sig in i den slutna och laddade världen på internatet.

Kriminalpoliserna Morans och Conways intensiva utredningsarbete ger En hemlig plats ett febrigt tickande driv, samtidigt som Tana French målar upp en tonsäker skildring av tonårsliv: med skoningslöst intrigerande och mörka hemligheter, men också svindlande ung kärlek och en magiskt stark vänskap. "Fullkomligt hypnotiserande läsning."Gillian Flynn
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En hemlig plats. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 15 februari 2016

  Det här är den första boken som jag läser av Tana French, och som jag har förstått det så är det hennes femte bok.

  Boken är en blandning av en kriminalroman och en ungdomsskildring tycker jag.

  Det är en mordhistoria och en polisutredning i grunden. Men huvuddelen av boken ägnas åt skildringen av två grupper, med fyra flickor i varje grupp, på en internatskola.

  Tyckte mycket om boken, även om den kanske kunde ha kortats ner något i min smak. Men jag rekommenderar ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Tana French