Månskensstranden (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Three Sisters Island-trilogin (del 2)
Utgivningsdatum
2016-05-24
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Klara Lindell
ISBN
9789100161651

Månskensstranden E-bok

(6 röster)
E-bok,  Svenska, 2016-05-24

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Det är tidig morgon och den öde stranden är täckt av frost när Ripley Todd kommer ner till vattenbrynet. Morgonens löprunda är dagens bästa stund: soluppgången speglas i vattnet och sanden är orörd sånär som på hennes egna fotspår. Snart kommer ön att vakna till liv. Ripleys hjärta klappar för varje gata, gränd och vrå på Three Sisters Island. Hon har växt upp här och känner en tillhörighet till platsen och dess invånare som går långt utanför jobbet som polis.

När forskaren MacAllister Booke kommer till Three Sisters Island för att undersöka öns mystiska historia rubbas Ripleys lugna tillvaro. Motvilligt blir hon förälskad. Men innan Ripley och Mac kan drömma om en gemensam framtid måste de ta itu med det förflutna. Mörka krafter hotar Ripley och hennes vänner. Vad är det för hemligheter som döljer sig på Three Sisters Island?

I Månskensstranden fortsätter Nora Roberts sin romantrilogi om Ripley, Nell och Mia på den pittoreska ön Three Sisters Island - en berättelse om kärlek, systerskap och magi.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Nora Roberts