Snövit ska dö (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Frankfurtserien (del 4)
Utgivningsdatum
2015-12-22
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Christine Bredenkamp
ISBN
9789100162795
Snövit ska dö (e-bok)

Snövit ska dö (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2015-12-22

Styckköp

55
Ladda ned

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
En grå och regnig novemberdag finner några byggarbetare skelettet efter en ung flicka på den gamla övergivna militärflygplatsen utanför Frankfurt. Kort därefter blir en kvinna nedknuffad från en gångbro vid motorvägen inte långt därifrån. Kriminalpoliserna Pia Kirchhoff och Oliver von Bodenstein upptäcker snart att spåren efter de båda händelserna pekar åt samma håll, och deras efterforskningar leder till det förflutna. Mer än tio år tidigare försvann två tonårsflickor, Laura och Stefanie, i den pittoreska lilla byn Altenhain. Trots bristen på säkra bevis pekades Stefanies tjugoårige pojkvän Tobias ut som förövare och dömdes till fängelse. Nu är han ute och har återvänt till sitt barndomshem. Där möts han av bybornas fientlighet och misstänksamma blickar - och kanske mer än så. Kvinnan som knuffades från bron visar sig nämligen ha en koppling till Tobias. Pia Kirchhoff och Oliver von Bodenstein försöker bringa klarhet i överfallet, men hindras av en mur av tystnad. När ännu en flicka försvinner i Altenheim börjar en häxjakt i byn.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Snövit ska dö. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 20 januari 2016

    Kul att ibland läsa böcker från länder som jag inte så ofta läser böcker ifrån. Jag läser ju mest böcker från Sverige, Norge, Danmark, England, och USA. Den här boken är från Tyskland, och det var länge sedan som jag läste en bok därifrån.

    Det här är tydligen den fjärde fristående boken i en serie om kriminalpoliserna Pia Kirchhoff och Oliver von Bodenstein. Jag har inte läst dom tre tidigare böckerna, och jag tror inte att dom finns översatta till svenska. Författaren har skrivit å... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nele Neuhaus