Aftonen och morgonen (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.8 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Katedralserien (del 4)
Utgivningsdatum
2020-09-15
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Lena Karlin, Jens Ahlberg
ISBN
9789100167455

Aftonen och morgonen E-bok

(12 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2020-09-15

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
Året är 997, mörkaste medeltid i England. Landet är under attack från flera håll och vikingar plundrar östkusten i blodbestänkta räder. Kungens makt är försvagad och de mäktiga utnyttjar de svagaste. I denna turbulenta tid vävs tre personers liv samman: Edgar, en ung båtbyggare som måste börja ett nytt liv när hans stad skövlas av vikingar. Ragna, en adelskvinna som gifter sig av kärlek, men som upptäcker att alla runt omkring är inblandade i en brutal maktkamp, och vars minsta misstag kan bli katastrofalt. Aldred, en ambitiös munk som drömmer om att reformera sitt enkla kloster till en smältdegel för kunskap. En efter en kommer de i konflikt med en hänsynslös biskop som inte skyr några medel för att öka sin rikedom och makt.

"Aftonen och morgonen" är en storslagen berättelse om rivalitet, hat och kärlek. Det är Ken Folletts fjärde bok i den hyllade Katedralserien, men utspelar sig före de tre första böckerna i serien.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Aftonen och morgonen. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bra
    läsare, 15 maj 2022

    Jag tycker om böcker som har historisk kunskap inte bara en roman.

  2. Ken Follet känns igen!

    Jag tycker boken gav mej det jag förväntade mej. Berättelsen påminner kanske lite väl mycket om Svärdet o spiran, men det är ju Follet som berättare jag älskar. Hoppas på en snar fortsättning...Mysigt...

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Ken Follett