Andras döttrar (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-07-11
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100169695
Andras döttrar (e-bok)

Andras döttrar (e-bok)

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-07-11

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
När Julie är tretton år blir hon bortförd och kidnappad från sitt hem. Familjen blir djupt skakad men lyckas ändå behålla hoppet om att Julie en dag ska komma tillbaka. Plötsligt en kväll många år senare ringer det på dörren och en ung kvinna som presenterar sig som Julie stiger på. Den försvunna flickan är mirakulöst nog tillbaka igen och familjens lycka vet inga gränser, men snart börjar Julies mamma Anna mot sin vilja att tvivla på om flickan verkligen är deras försvunna dotter. Hon försöker att förtränga sina känslor men det går inte och när hon blir kontaktad av en privatdetektiv som intresserat sig för ärendet börjar ett smärtsamt sökande efter sanningen om den flicka hon hoppas är hennes försvunna dotter.

Med högt tempo, karaktärer som stannar kvar, ovisshet in i det sista och ett starkt engagemang för samhällets utsatta är Andras döttrar en bok för alla som läst och älskat titlar som Kvinnan på tåget och Gone Girl. Författaren Amy Gentry har inspirerats av fallet med den kidnappade flickan Elizabeth Smart i Utah 2002.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Andras döttrar. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 3,5 av 5.
  Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 29 juli 2017

  När författaren Amy Gentry skrev den här debutromanen så inspirerades hon av ett riktigt fall med en kidnappad flicka i Utah år 2002.

  Andras döttrar kallas för en psykologisk spänningsroman och jämförs med böckerna Kvinnan på tåget och Gone girl, men jag tyckte inte att den riktigt nådde upp till dom böckerna.

  Boken är helt okej, lättläst och bitvis spännande. Den var heller inte förutsägbar, och vissa av karaktärerna grep tag.

  Men den saknade "det lilla extra", ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Amy Gentry