Nelly Sachs kommer aldrig fram till havet (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.0 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-03-28
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100169732
Nelly Sachs kommer aldrig fram till havet (e-bok)

Nelly Sachs kommer aldrig fram till havet E-bok

E-bok (EPUB), Svenska, 2017-03-28

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 1 format & utgåvor
En dotter kommer till mentalsjukhuset Beckomberga för att besöka sin pappa, den livshungrige och dödslängtande Jimmie Darling. Beckomberga ska snart stänga för gott, men för en tid blir denna isolerade värld hennes andra hem och flera av de intagna hennes vänner.

Mor och dotter, Edith Ewing Bouvier Beale och Edith Bouvier Beale, lever i ett förfallet hus bland de rika i East Hampton, vid Atlantkusten norr om New York. Tvättbjörnar och katter rör sig i huset, havsfåglar flyger in och ut genom krossade fönster. Inga nya besökare kommer längre, bara människor och drömmar från förr. Det här är moderns och dotters rike, här är de fria och suveräna, stjärnor i sina egna liv.

I en övergiven skyskrapa någonstans i Detroit befinner sig Carter och Vladimir. Vladimir vill att Carter ska hjälpa honom att dö. I en annan del av staden finns Vladimirs tvillingbror Jack, som Carter tidigare levt med. Tillsammans har de ett barn som hon inte längre träffar. Utanför förvandlas världen, blir långsamt till ruiner.

I tre pjäser som nyligen spelats på scener i Stockholm ger Sara Stridsberg röst åt fångna och suveräna, besegrade och odödliga.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Har du läst boken? Sätt ditt betyg »

Fler böcker av Sara Stridsberg