Andras vänner (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.3 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-02-24
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Anna Strandberg
ISBN
9789100170943
Andras vänner (e-bok)

Andras vänner (e-bok)

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-02-24

Styckköp

55

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
En grillkväll, sex ansvarsfulla vuxna, tre gulliga ungar och en liten hund.Vad skulle kunna gå fel? Clementine och Sam har det bra tillsammans. De har två små döttrar, Sam har just börjat på sitt drömjobb och Clementine som är cellist förbereder sig inför en av sitt livs viktigaste provspelningar.Clementine och den mer reserverade Erika har varit vänner sedan de var små. De känner varandra utan och innan men hamnar ofta på kollisionskurs med varandra. Så när Erika nämner att de alla blivit inbjudna till en grillkväll hos grannarna Vid och Tiffany, som med all säkerhet kan lätta upp stämningen, tackar Clementine och Sam ja på en gång.Det blir en kväll som får livet att ta en annan riktning. Och efteråt kan ingen av dem sluta undra: Vad skulle ha hänt om vi inte hade gått dit?I Andras vänner riktar Liane Moriarty sin skarpa blick mot tre på ytan lyckliga familjer. Hon berättar om kärlek, säktenskap, föräldraskap och vänskap, visar vad skuldkänslor kan göra med den starkaste av relationer och hur det vi inte säger påverkar oss mer än vi tror.Nominerad till Årets bok 2017.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Andras vänner. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4,5 av 5.
    Britt-Marie "Bim" Kullin / Bims Blogg (Farsta / Stockholm), 12 mars 2017

    Den australiensiska författaren Liane Moriarty har skrivit sju böcker, och det här är den fjärde boken som finns översatt till svenska.

    Jag har läst dom tre tidigare böckerna, och tyckt riktigt mycket om dom alla tre. Här är länkar till mina recensioner av dom, Öppnas i händelse av min död, Stora små lögner, och Tre önskningar.

    Och jag tyckte riktigt mycket även om denna bok, Andras vänner. Jag tycker att Liane Moriarty har ett fantastiskt sätt att skriva på. Boken är helt ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Liane Moriarty