Samtal med vänner (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-07-28
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Klara Lindell
ISBN
9789100171032
Samtal med vänner (e-bok)

Samtal med vänner E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2017-07-28
64
Läs i Bokus Reader för iOS och Android
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Frances är en skarp och distanserad student och praktikant hos en litterär agent i Dublin. Hennes bästa vän och före detta flickvän är den vackra och självupptagna Bobbi. Under en poesikväll träffar de fotografen Melissa och hennes skådespelande man Nick. Frances imponeras mot sin vilja av det äldre paret och det som börjar som en ironisk och oskyldig flirt med Nick leder snart till en djupare relation. Ett skådespel av skiftande lojaliteter och kärleksförbindelser byggs upp mellan de fyra och när relationerna med Nick, Frances olycklige far och Bobbi börjar skaka får Frances allt svårare att behålla sin kyliga distans.

Samtal med vänner är en roman om avundsjuka, klass, sex, politik, vänskap och kärlek i samtiden berättad med stor tonsäkerhet och värme.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Samtal med vänner. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Fantastisk bok, förskräcklig översättning!!
    Ronja Björn, 19 april 2021

    Översättningen förstör läsupplevelsen. Har läst boken både på engelska och svenska och blev så besviken på översättningen. Det blev inte alls samma gripande berättelse på svenska som på engelska... Rekommenderar att köpa den på engelska om man vill läsa den. Sally skriver på ett nytt och väldigt intressant sätt, vilket gör den annars basic storyn nyanserad och gripande.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Sally Rooney