Konsten att fejka arabiska : en berättelse om autism (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-05-02
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100172060
Konsten att fejka arabiska : en berättelse om autism (e-bok)

Konsten att fejka arabiska : en berättelse om autism E-bok

(9 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2017-05-02

Styckköp

49

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"En del av mig dog. En annan del började äntligen, äntligen leva." I 32 år lever Lina Liman med autism utan att veta om det. Men att något är fel vet hon. Hon lär sig att fejka för att passa in, spela vanlig, ända tills det inte går längre. Konsten att fejka arabiska är en berättelse om vanmakt och utanförskap, men också om hur Lina till sist hittade förklaringen som fick allt att falla på plats, och om hur en diagnos kan förändra livet i grunden.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Konsten att fejka arabiska : en berättelse om autism. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Skapar förståelse
  Nina, 12 augusti 2021

  Borde vara prio 1 att läsa för alla som fått diagnosen i vuxen ålder. Funkar att läsa från pärm till pärm men också kapitelvis, bra struktur.

 2. Borde läsas av alla!
  Lotta Hahn, 25 mars 2019

  En ögonöppnare för hur autism hos flickor kan yttra sig, ett dolt samhällsproblem och så onödigt mycket lidande. Insikten måste spridas. En bergochdalbana av igenkänning å ena sidan och ilska å andra över hur flickors symtom ofta marginaliseras.

 3. Bra för förståelse
  Bilmannen, 2 december 2018

  Har du någon i din närhet som har högfungerande autism. Stämmer inte din upplevelse med det du läser om autism? Läs den här boken! Mycket kommer att falla på plats. Stort tack!

Visa alla 3 recensioner