Selfies (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Avdelning Q (del 7)
Utgivningsdatum
2017-04-25
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Leif Jacobsen
ISBN
9789100172909

Selfies E-bok

(9 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-04-25

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Avdelning Q håller som vanligt till i Köpenhamnspolisens källarrum, men står nu inför stora utmaningar. Dels vad gäller arbetet, men också på det personliga planet. Gruppens sammanhållande länk Rose har nämligen sjunkit ner i en psykos vars trådar leder långt tillbaka in ett mörkt förflutet. Ett förflutet där ett grymt brott kan ha begåtts.

Det har kommit ledningen till känna att uppklarningsstatistiken för Avdelning Q ligger långt under det förväntade. Utan Roses hjälp måste de tre återstående medlemmarna - den karismatiske ledaren Carl Mørck, mystiske Assad och det senaste tillskottet Gordon - kämpa för att övertyga dem om att de ska få fortsätta sitt arbete. Samtidigt hittas en äldre kvinna mördad i Kongens Have och en galen bilist har inlett en dödlig jakt på unga kvinnor, medan nya brott planeras på en helt annan plats. Har händelserna ingenting med varandra att göra, eller finns ett samband begravt någonstans?
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Selfies. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Medelmåttig
  Birgitta , 14 juni 2018

  Den var ganska bra men inte en av hans bättre. Läser 3-4 böcker i veckan och börjar bli trött på mobiltelefoner, selfies och fejkade bilder.
  Boken grep mig aldrig riktigt.

 2. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 15 november 2017

  Det här är den sjunde delen i en planerad serie om tio böcker. Jag har läst alla dom sex tidigare böckerna om Avdelning Q, och tyckt mycket om dom allihopa. Här är en länk till min recension av den förra boken, nummer sex i serien, Den gränslöse, från 2015.

  Jag gillar verkligen den väldigt speciella danska polis-avdelningen med Carl, Assad, Rose, och Gordon.

  Alla böckerna har en härlig humor, är mycket välskrivna, har sköna karaktärer, och bra kriminalfall.

  Och s... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Jussi Adler-Olsen