Döstädning : ingen sorglig historia (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2017-09-22
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100173449

Döstädning : ingen sorglig historia E-bok

(10 röster)  |   Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2017-09-22

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Döstädning: att sortera, rensa och kategorisera en människas lösören. Ursprungligen inför en förestående död, men i vardagligt tal även något att göra för att skapa ordning i livet - för att hitta skräpet som kan slängas, sakerna med affektionsvärde eller de riktiga dyrgriparna.

I Döstädning skriver Margareta Magnusson en glädjefylld, rörande och uppfriskande bok om resan det är att gå igenom allt det man samlat på sig under en livstid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Döstädning : ingen sorglig historia. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Boken bakom TV serien
    Peter B, 13 mars 2024

    Jag såg TV serien om döstädning och fick reda på att den bygger på den här boken. Gillade tv serien och det kändes bra att ha boken för att komma ihåg hur man ska göra. Boken var lite av en besvikelse ganska svamlig, gick bort från ämnet några gånger. Jag förstår att tv serien bygger på boken, men tv serien är så mycket bättre strukturerad. Boken är bra som minne, men tv serien är bättre att lära sig ifrån och man får mer inspiration. Boken är ok, men inte mer.

  2. Döstädning - ingen handbok
    Chia, 12 oktober 2017

    Detta är en trevlig lättsam bok, snabbt genomläst och säkert oerhört inspirerande för den som inte tänkt tanken tidigare - tanken att man inte vill lämna efter sig en massa jobb för sina barn den dagen man dör. Men för den som vill ha stöd i hur man genomför en sådan rensning rent handgripligt så bör man söka sig andra böcker.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Margareta Magnusson