På öppet hav (inbunden)
Fler böcker inom
Format
Inbunden
Språk
Svenska
Serie
Familjen vid Chesapeake Bay (del 1)
Antal sidor
343
Utgivningsdatum
2018-05-25
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Maya Danielsson
Originaltitel
Sea swept
Medarbetare
Henriksson, Anna (form)
Dimensioner
225 x 145 x 20 mm
Vikt
480 g
SAB
Hce
ISBN
9789100173821
På öppet hav (inbunden)

På öppet hav

(46 röster)  |  Läs 6 recensioner
Inbunden Svenska, 2018-05-25
204
 • Skickas inom 2-5 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Kan levereras innan julafton!
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Anna Spinelli känner sig genast dragen till bröderna Quinns fridfulla gamla hus när hon ser det för första gången. Och hon känner sig än mer dragen till den äldste av de tre adopterade bröderna, den äventyrslystne racerföraren Cam, som återvänt hem efter faderns död i en bilolycka. Men socialarbetaren Anna måste lägga band på sina känslor. Cam och hans bröder Phillip och Ethan har begärt att få vårdnaden om tioårige Seth, deras fars siste skyddsling, och det är Annas jobb att bedöma om de är mogna för uppgiften.

Cameron Quinn hade precis som sina bröder en tuff uppväxt, innan Raymond och Stella Quinn adopterade honom. Motvilligt har han nu lämnat sitt jetset-liv i Europa för att uppfylla sin adoptivfars sista önskan - att ge samma trygghet till den tilltufsade Seth. Cam måste lära sig hur man tar hand om en tioårig pojke, och han måste lära sig att samarbeta med sina båda bröder. Samtidigt bubblar den lilla kuststaden vid Chesapeake Bay av rykten. Illvilliga tungor försöker svärta ner Raymond Quinns minne. Och inte blir det lättare när den bestämda och livfulla Anna Spinelli kliver in på gården - och rakt in i Camerons hjärta.

På öppet hav är den första delen av fyra i Nora Roberts serie Familjen vid Chesapeake Bay. I de tre följande romanerna Under fallande stjärnor, En trygg hamn och Vid horisonten har Ethan, Phillip och Seth huvudrollerna.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. På öppet hav
 2. +
 3. Under fallande stjärnor

De som köpt den här boken har ofta också köpt Under fallande stjärnor av Nora Roberts (inbunden).

Köp båda 2 för 412 kr

Kundrecensioner

Det finns 6 recensioner av På öppet hav. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En tydlig Nora Roberts bok
  Kaffeläsaren, 12 augusti 2018

  Bröderna Quinn har begärt att få vårdnaden om Seth, deras fars senaste skyddsling, efter faderns död. Socialarbetaren Anna ska bedöma om bröderna är mogna att ta hand om tioåringen. Anna känner sig dragen både till brödernas hus och den äldste brodern Cam. 🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴🐴
  På öppet hav är del 1 i en ny serie av Nora Roberts, det är planerat att bli fyra delar i serien om Familjen i Chesapeake Bay. Nora har en nästan... Läs hela recensionen

 2. Super
  Pettersson Izabella, 8 augusti 2018

  Älskar hennes böcker. Gillar denna väldigt mycket och skulle gärna vilja köpa fortsättning. Som finns...men inte hos er?:-) Som vanlig beskriver hon alla karaktären med en sådan finess, så man gärna vill lära känna de mer

 3. Ny spännande serie
  Inger Kristina Ayddan (Stockholm), 24 juli 2018

  Härligt att få en ny serie av Nora Roberts i sin hand.
  Den första verkar lovande, ser fram mot de följande.

 4. Roberts igen

  Hon skriver sagor. Snälla, rolig sagor med en välvillig agenda. Älskar hennes miljöer. Rent nöje att läsa, hon blir bättre och bättre med åren.😘

 5. Perfekt hängmattabok
  Eva Annette Grönberg, 15 juni 2018

  Som vanligt en underbar feelgood bok som passar utmärkt att varva ned med.Nora Roberts skriver underbart och man lever sig lätt in i handling och karaktärerna.Jag blir alltid så glad och lugn när jag läst böcker av henne.

 6. Fantastiska Nora
  Carola Hedman, 8 juni 2018

  Som vanligt med Nora Roberts böcker så sugs en in direkt i handlingen och vill bara fortsätta läsa till bokens slut. Längtar efter nästa del så en får veta hur det går.

Visa alla 6 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts