En annan Alice (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (3.4 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-03-13
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Anna Strandberg
ISBN
9789100174132
En annan Alice (e-bok)

En annan Alice E-bok

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2018-03-13

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I En annan Alice bjuder Liane Moriarty på samma vinnande blandning av igenkänning, humor och allvar som i succéerna Öppnas i händelse av min död och Stora små lögner (boken bakom HBO-serien Big little lies).Alice Love vaknar upp på golvet på gymmet och förstår inte vad hon gör där. Hon avskyr ju att träna! Hon får veta att hon slagit i huvudet och tuppat av, och blir hjälpt till sjukhuset. Alice som nyligen fått veta att hon är gravid med sitt första barn ber oroligt läkaren se efter att allt är som det ska. Hon möts av förvåning. Alice är inte alls gravid, påstår läkaren. Däremot måste hon ha fått barn tidigare - hon har tydliga ärr efter ett kejsarsnitt på magen. Långsamt inser Alice att något är fel. Långsamt inser hon att smällen mot huvudet har fått henne att glömma ett helt årtionde.En annan Alice är en roman om chansen att få göra om och göra rätt. När Alice vaknar upp på gymmet är hon 39 år, inte 29. Hon tror att hon är nygift, störtförälskad i sin man och gravid med sitt första barn, men egentligen är hon trebarnsmamma och mitt i en uppslitande skilsmässa. Tio år har fullkomligt raderats från hennes minne - ett årtionde då hon uppenbarligen fått för sig att bli träningsfanatiker, då hon glidit ifrån sin älskade man Nick, då hon förlorat närheten till sin syster och på något sätt tappat bort sig själv. Alice måste hitta tillbaka till sina minnen, och till den hustru, dotter, vän och syster hon en gång var.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av En annan Alice. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Feel good
  Eva Peyre (06800 cagnes sur mer), 4 december 2018

  Mycket bra bok. Jag kan inte sluta läsa och den är lika bra från början som till slutet. I mitt tycke författarens bästa bok

 2. Relationer och feel good
  Marie (Norr), 9 maj 2018

  Listig berättelse som speglar många sidor av mänskliga relationer och även sätter vårt moderna levnadssätt i strålkastarljuset. Först lite svår med parallella spår, men det löste sig snart. Det blev ett intressant perspektiv, som kanske ändå kunde ha reducerats något. Men Liane Moriarty gör mig aldrig besviken med sina ovanliga, spännande upplägg av historierna.

 3. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 2 april 2018

  Författaren Liane Moriarty har gett ut sju stycken böcker, varav fem stycken finns utgivna på svenska. Jag har läst alla dom fyra tidigare böckerna som finns på svenska, och jag har tyckt mycket, mycket om dom allihopa. Två av dom fick högsta betyget, och två fick näst högsta betyget, från mig. Här är länkar till mina recensioner av böckerna, i den ordning som jag har läst dom: Öppnas i händelse av min död, Stora små lögner, Tre önskningar, och Andras vänner.

  Nu har jag ju då alltså... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Liane Moriarty