Hon tackade gudarna (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2018-06-05
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Svante Skoglund
ISBN
9789100174545
Hon tackade gudarna (e-bok)

Hon tackade gudarna (e-bok)

(2 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2018-06-05
89
Laddas ned direkt
Läs i vår app för iPhone, iPad och Android
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Peter de Boers levebröd är att stycka och krossa företag på beställning. Han är en välbärgad, cynisk affärsman, född i Indonesien men uppvuxen i Holland med en far som styrde tillvaron med järnhand. Samma hårdnackade målmedvetenhet har Peter övertagit i sitt professionella liv. En av hans nyaste medarbetare är Nicky Landsaat, en ung kvinna som snabbt visar framfötterna. Nicky har precis som Peter en brokig bakgrund och bor i ett av Amsterdams ruffigare områden tillsammans med sin våldsamma far, sin indonesiska mor, en kriminell bror och två systrar på glid. Nicky är en riktig fighter, och hon har gott om motståndare.

Då den irakiska säkerhetstjänsten ber Peter de Boer att ställa till en skandal för ett stort bensinbolag hamnar han i ett svårt dilemma. Men när man hotar att avslöja hans dunkla förflutna känner Peter sig tvungen att ta uppdraget. Plötsligt är både han och Nicky insnärjda i ett livsfarligt spel med motståndare som inte skyr några medel.

Hon tackade gudarna är en fristående internationell thriller av den hyllade författaren till kriminalromanerna om Avdelning Q vid Köpenhamnspolisen.

Översättare: Svante Skoglund,
Formgivare: Miroslav Sokcic
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Hon tackade gudarna. Har du också läst boken? Sätt ditt betyg »
  1. Bra spänning
    Lars Jakobsson, 23 juli 2018

    Boken är bra men tidvis lite seg med de politiska utsvävningarna. För personer intresserade av detta måste boken vara fantastisk.

  2. Vad har hänt?

    Genom de första 100 sidorna hoppades jag snart komma in berättelsen och dessutom börja gilla den, men den lyfte aldrig. En rörig, ofta långsökt historia med ytliga karaktärer som inte berörde ett dugg ger boken dåligt betyg.

Visa alla 2 recensioner

Bloggat om Hon tackade gudarna