De vänsterhäntas förening (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Barbarotti
Utgivningsdatum
2018-07-27
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100174736

De vänsterhäntas förening E-bok

(15 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-07-27

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
Medan Marten Winckelstroop och Rejmus Fiste ännu går i Oosterby småskola bildar de De vänsterhäntas förening. Flera årtionden senare brinner ett gammalt pensionat ner till grunden och ett antal människor omkommer. Det ena hänger ihop med det andra, men det finns ingen kvar i livet som kan förklara hur. Nästan ingen.

Det har gått femton år sedan den sista boken om kommissarie Van Veeteren kom ut. Det har gått sex år sedan man senast kunde läsa om inspektör Gunnar Barbarotti. I De vänsterhäntas förening möts de för första (och enda?) gången.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av De vänsterhäntas förening. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 20 augusti 2018

    Håkan Nesser har skrivit över trettio böcker, (här är en länk till en sida på Wikipedia om honom), men jag har bara läst fem stycken av honom. Länkarna går till mina recensioner av dom fyra tidigare böckerna: Det grovmaskiga nätet, Och Piccadilly Cirkus ligger inte i Kumla, Kim Novak badade aldrig i Genesarets sjö, och Eugen Kallmanns ögon. Speciellt Eugen Kallmanns ögon tyckte jag var en mycket bra bok, och den fick högsta betyget av mig.

    Nu har jag läst författarens senaste bok, D... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Håkan Nesser