Makt - Lös (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-09-22
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100175092
Makt - Lös (e-bok)

Makt - Lös E-bok

(5 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-09-22

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Mona Sahlin gav fyra decennier av sitt liv till politiken. Ingen politiker har hörts, synts och kommit tillbaka på samma sätt som hon. Men när hon under stort tumult avgick som Nationell samordnare mot våldsbejakande extremism 2016 - efter att hon gjort sig skyldig till osant intygande - var hennes tid vid makten över. Hon jagades av medierna dygnet runt, drog sig undan och blev tyst.

Fram tills nu.

Tiden undan offentligenheten har gett henne utrymme att för första gången kunna summera sin livsgärning - blicka tillbaka och se dagens socialdemokrati ur ett nytt perspektiv.

"Makt - Lös" utspelar sig från Mona Sahlins sista vecka som partiledare 2011 till idag, med olika nedslag i hennes och socialdemokratins historia.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Makt - Lös. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Ganska ointressant
    Ebbis, 14 oktober 2020

    Det som engagerar läsaren är skildringen av hur det skoningslösa mediadrevet drabbar. I övrigt: mycket väsen för ingenting. Den som förväntat sig klargörande av det faktiska händelseförloppet blir besviken.

  2. Makt-Lös, Mona Sahlin
    Anita Lloyd Spetz, 11 oktober 2020

    Jag nästan sträckläste boken. Så mycker bra förklaringar till det politiska skeendet, så mycket träffsäkra (men korta givetvis) personporträtt. Massmediedrevet mot Mona Sahlin gör mig fruktansvärt upprörd. Det brev som kom från en av cheferna på Expressen till Mona Sahlin gör mig helt mållös. Jag försäkrar, jag har aldrig läst den tidningen och kommer aldrig att göra det.

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av författarna