Törnrosor (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-02-05
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Boo Cassel
ISBN
9789100176266

Törnrosor E-bok

(5 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-02-05

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
Över en natt faller världens kvinnor i en märklig sömn. Pandemin sprider sig i takt med att tidszonerna släcks. Om de väcks blir kvinnorna livsfarliga. Och medan de sover befinner de sig på en helt annan plats.

I en småstad i Appalacherna kämpar sheriff Lila Norcross för att hålla sig vaken medan männens ociviliserade sidor tar över allt mer. I jakten på botemedel utspelas en kamp på liv och död.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Törnrosor. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Nordisk mytologi i Stephen Kings senaste bok
  PO, 21 mars 2019

  "Törnrosor" skriver, enl. uppgift, far och son King. Som vanligt en lång roman och som vanligt en spännande historia, en "bladvändare". Fantasy passar mig, i denna bok anar jag nordisk mytologi. Här finns livets träd (Yggdrasil) och nornorna som spinner livets väv. Nornor kan vara både goda och onda. Romanen utspelar sig dock i modern tid med många olika karräktärer i staden Dooling, Appalacherna. Väl värd att läsa.

 2. Grymt bra
  - (Gråbo), 8 mars 2019

  Gillar ju att dom skrivit denna tillsammans men det som lyser igenom mest är ju ändå Stephens geniala berättarförmåga, kunde inte lägga ifrån mig denna

 3. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 5 februari 2019

  Ja, alla som känner mig det allra minsta, vet ju att Stephen King är min absoluta favoritförfattare, och har varit det i över fyrtio år nu.

  Jag älskar ju hans sätt att skriva. Och även om själva historierna i hans böcker såklart också är viktiga, så är det ändå mest "allt runtomkring" som jag tycker bäst om. Personskildringar, miljöskildringar, samhällskritik, och hans värnande om "den lilla människan", det är den största behållningen av hans böcker, tycker jag.

  Över sjuhun... Läs hela recensionen

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av författarna