Överlevaren (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-01-08
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100176556
Överlevaren (e-bok)

Överlevaren E-bok

(10 röster)  |  Läs 3 recensioner
E-bok (EPUB), Svenska, 2019-01-08

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
Sommaren efter studenten är Simone Knox på bio när tre tonårskillar öppnar eld och skjuter vilt omkring sig. Simone lyckas fly, men hennes två bästa vänner blir gärningsmännens offer.

Tre år senare är Simone en lovande konstnär som går sin egen väg. Men mardrömmen är inte över. Tillsammans med en annan av överlevarna, den unge polisen Reed Quartermaine, måste Simone förhindra att tragedin upprepas.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 3 recensioner av Överlevaren. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Betyg: 4 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 11 februari 2019

  Jag har inte läst så många böcker av Nora Roberts, som tydligen har skrivit över tvåhundra böcker. Som jag har fattat det, så skriver hon två olika typer av böcker. Hon skriver Harlequin-romaner, och dom gillar jag inte. Men mestadels så skriver hon böcker som är blandning av spänningsromaner och kärleksromaner, och dom böckerna tycker jag om.

  Under dom senare åren har jag läst Dödlig besatthet, Främlingen vid havet, Vittne till mord, och Lögnaren, som alla fick en fyra i betyg av m... Läs hela recensionen

 2. Spännande

  Rivstart och fullt ös I berättelsen från början. Spännandefamiljehändelser från många synvinklar. Gott skratt fick jag också. Skriv snart en ny bok. Tack.

 3. Spännande med läsvärde.
  Jan Jäderholm, 23 januari 2019

  Jag gillade den, det är inte alla Nora Roberts böcker som faller mig i smaken, men denna kom jag på mig själv att vilja driva på läsningen, ni vet man ligger i sängen och tänker att "jag kan väl läsa ett par sidor innan jag somnar" och finner att det gått en timme och men blir bara piggar ju längre man läser.
  Då är det tur att man är pensionär.
  Bra story med högt läsvärde.

Visa alla 3 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts