En dröm blir sann (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.9 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Vännerna från Templeton House (del 3)
Utgivningsdatum
2018-11-07
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Margareta Järnebrand
ISBN
9789100176747

En dröm blir sann E-bok

(10 röster)  |   Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-11-07

Styckköp

69
Billigast på PriceRunner

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 2 format & utgåvor
Vid Kaliforniens klippiga kust ligger Templeton House, högsäte för familjen Templeton. Här växer tre flickor upp tillsammans och delar allt: Margo Sullivan, dotter till hushållerskan, Kate Powell, fosterbarn i familjen, och Laura Templeton.

När den äldre och sofistikerade Peter Ridgeway svepte in i 18-åriga Lauras liv trodde hon att han var hennes drömmars man. Nu, tio år senare, har det emellertid blivit uppenbart för henne att det var familjen Templetons pengar som lockade Peter mest, och att han inte alls är den hon trodde. Plötsligt står hon ensam med två barn att försörja, men fast besluten att för en gångs skull lösa sina problem på egen hand.

Då Lauras bror Josh föreslår att hon hyr ut stallet på Templeton Houses ägor går hon med på det, för hon och barnen är verkligen i behov av pengar. Hyresgäst blir Michael Fury, en före detta stuntman som sadlat om till hästuppfödare. Det dröjer inte länge förrän Laura inser att det bakom hans bad boy-image döljer sig ett hjärta av guld. Kanske finns det fortfarande drömmar som kan besannas.

En dröm blir sann är den tredje och sista fristående delen i serien om vännerna från Templeton House.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av En dröm blir sann. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Lång resa
    -, 31 augusti 2020

    Givande bok , en resa att hitta sig själv

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts