Boken om Kim Wall : när orden tar slut (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (13.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
True crime Sverige
Utgivningsdatum
2018-11-09
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100177690

Boken om Kim Wall : när orden tar slut E-bok

(1 röst)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2018-11-09

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 3 format & utgåvor
"Jag vaknar mitt i natten. Två tankar har slagit rot i mitt huvud under den oroliga slummern, tankar som vägrar släppa taget innan jag blivit medveten om dem. Den ena är att Kim ska leva vidare genom en stipendiefond, hon ska inte bli bortglömd. Den andra är att den här boken, den sanna berättelsen måste skrivas, och det ska vi göra. Kim ska gestaltas som den engagerade och viljestarka kvinna hon var, som människan och journalisten Kim - inte som offret. Besluten skänker en viss tröst - aluta continua - kampen fortsätter."

Augusti 2017. Kim Wall ger sig ut för att göra ett reportage om en ubåt i Köpenhamn, en alldeles vanlig dag på jobbet för en frilansande journalist. Därefter är det meningen att hon ska flytta till Peking tillsammans med sin pojkvän, ett nytt liv väntar. Men Kim kommer inte tillbaka. Istället för att skriva rubriker blir hon rubrikerna.

Detta är hennes föräldrars, Ingrids och Joachims, berättelse - om sorgen, men framför allt om Kim, hennes kall och oförglömliga gärning.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Boken om Kim Wall : när orden tar slut. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Kim Wall
    Carin Joelhed, 23 november 2018

    Detta är en bok som rör om djupt i min själ ! Ung , intelligent och framåt kvinna som ser det lilla i det stora och så får ett sådant fruktansvärt slut ! Fantastiskt starka föräldrar o bror ,fästman som orkar dela med sig till oss övriga jorden runt . Stort tack !

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av författarna