Himmel över Alaska (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-11-15
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Camilla Jacobsson
ISBN
9789100178246

Himmel över Alaska E-bok

(14 röster)  |  Läs 2 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-11-15

Styckköp

69

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
I "Himmel över Alaska" visar Kristin Hannah åter att hon är en mästare på att skildra komplicerade mänskliga relationer, denna gång på en lika storslagen som utmanande plats. Det blir inte första gången trettonåriga Leni flyttar när hennes impulsive pappa bestämmer att familjen ska bosätta sig i Alaska. Han vill att de ska göra ett nytt försök på ett nytt ställe, för att försöka få ordning på allt. Också Leni hoppas att tillvaron ska bli bättre i den ärvda stugan i vildmarken - så mycket stormigare kan det i alla fall inte bli. Den första tiden verkar lovande. Men när vintern kommer sänker mörkret sig över familjen. "Himmel över Alaska" är en berättelse om att växa upp under hårda prövningar, men också om att hitta hem och om kärleken som övervinner allt.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 2 recensioner av Himmel över Alaska. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Dysfunktionell familj
  -, 17 december 2022

  Beskriver på ett utmärkt sätt hur en typ av dysfunktionell fungerar och hur den eskalerat när barn ingår i familjekonstellationer.

 2. Betyg: 4,5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 5 februari 2020

  Den amerikanska författaren Kristin Hannah har gett ut cirka tjugofem böcker varav cirka femton stycken finns översatta till svenska. Jag har läst fyra böcker av henne tidigare, En flicka som kallas Alice, Nattvägen, Vad som än händer, och Flyga vilse. Tyckte mycket om dom alla fyra.

  Nu har jag läst hennes senaste bok, Himmel över Alaska, och jag tyckte mycket om den också.

  Boken utspelar sig i Alaska, och den innehåller helt fantastiska miljöbeskrivningar. Men det är ocks... Läs hela recensionen

Visa alla 2 recensioner

Fler böcker av Kristin Hannah