Nio främlingar (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.7 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-09-03
Förlag
Albert Bonniers förlag
Översättare
Anna Strandberg
ISBN
9789100179328
Nio främlingar (e-bok)

Nio främlingar E-bok

(3 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-09-03

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Den före detta bästsäljande romanceförfattaren Frances Welty anländer till Tranquillum House med värmevallningar, ett brustet hjärta och ett mycket smärtsamt paper cut. Tillsammans med åtta andra gäster ser hon fram emot tio dagar av lyxbehandlingar, meditation, nya vänskapsband och möjligen lite träning. Men kvinnan bakom de omtalade retreaten, den karismatiska Masha Dmitrichenko, har andra planer. I takt med att Mashas metoder blir allt mer okonventionella inser de nio främlingarna på Tranquillum House att de omöjligt kan klara utmaningen de ställts inför utan varandras hjälp. En roman om vad människor är beredda att göra för att läka, försonas och nå sina drömmar, berättad med Moriartys karakteristiska värme och humor.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Nio främlingar. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Betyg: 4 av 5.
    Britt-Marie Kullin, 27 september 2019

    Nio främlingar är den sjätte boken som jag har läst av den australiske författaren Liane Moriarty. Och jag tyckte mycket om alla dom fem tidigare böckerna: Öppnas i händelse av min död, Stora små lögner, Tre önskningar, Andras vänner, och En annan Alice. Dom två förstnämnda fick betyget 5 av mig, och dom följande tre fick betyget 4,5 av mig. Alla böckerna är helt fristående från varandra. Och hon har även skrivit två böcker till, som inte finns översatta till svenska.

    Nu har jag läs... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Liane Moriarty