Jamåhonleva (e-bok)
Fler böcker inom
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (1.1 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Serie
Hoffmann och Grens (del 4)
Utgivningsdatum
2019-07-19
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100180041

Jamåhonleva E-bok

(21 röster)  |  Läs 4 recensioner
E-bok,  Svenska, 2019-07-19

Styckköp

79

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Nominerad till Årets bok 2020.

En jättefin födelsedagstårta. Fem röda ljus. Förväntan. Inte kunde hon veta att den här dagen skulle förändra så många människors liv. Och långt senare förändra kriminalkommissarie Ewert Grens liv, och infiltratören Piet Hoffmanns liv. Allt Zana ville göra när hon fyllde fem år var ju att sjunga "Jamåhonleva" och slippa se människor dö. Anders Roslunds nya thriller är en gastkramande berättelse om hämnd och förräderi när det förflutna under tre ödesdigra dagar exploderar i vår tid.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 4 recensioner av Jamåhonleva. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. Bladvändare
  Lars, 9 december 2019

  Riktigt spännande!!! Roslund är mästare på att klistra fast läsaren till sista sidan. Rekommenderas varmt. Välskrivet och annorlunda intriger. Har läst alla Roslund tror jag. Ser redan fram emot nästa.

 2. Riktigt spännande
  lars@sjoland.com (Höllviken), 24 september 2019

  Mycket bra och fängslande bok. Kunde knappt lämna ifrån mig den och önskade att den hade varit längre sträckläste den

 3. Bra driv som vanligt
  motorhead (Stockholm), 15 augusti 2019

  Roligt att Anders Roslund fortsätter att skriva böcker om Evert Grens och Piet Hoffman trots att Börge Hellström gick bort 2017. Alltid spännande och bra driv i böckerna. Det enda negativa tycker jag är att det blivit lite mer fiction och Piet Hoffman har mer eller mindre blivit en James Bond som klarar av det mesta. Men det är en liten petitess, jag kommer att fortsätta köpa hans böcker.

 4. Betyg: 5 av 5.
  Britt-Marie Kullin, 30 juli 2019

  Jamåhonleva är den nionde boken om polisen Ewert Grens. Och det är den fjärde boken om Piet Hoffmann och Ewert Grens tillsammans. Jag har läst alla dom tidigare böckerna och jag har tyckt väldigt mycket om dom allihopa. Dom sju första böckerna har skrivits tillsammans av Anders Roslund och Börge Hellström. Men den förra boken, Tre timmar, och den här boken, är skriven av Anders Roslund ensam.

  Jag älskar verkligen den här bokserien. Tycker att dom är fantastiskt skrivna. Och varje bo... Läs hela recensionen

Visa alla 4 recensioner

Fler böcker av Anders Roslund