Format
Inbunden
Språk
Svenska
Antal sidor
570
Utgivningsdatum
2020-01-03
Förlag
Albert Bonniers Förlag
Översättare
Camilla Jacobsson
Originaltitel
Undercurrents
Medarbetare
Sundberg, Maria (form)
Dimensioner
233 x 160 x 45 mm
Vikt
738 g
SAB
Hce
ISBN
9789100180256
Förövarna (inbunden)

Förövarna

(39 röster)  |  Läs 5 recensioner
Inbunden Svenska, 2020-01-03
229
 • Finns i lager! Skickas inom 1-3 vardagar.
 • Gratis frakt inom Sverige över 199 kr för privatpersoner.
Finns även som
Visa alla 6 format & utgåvor
På ytan framstår Bigelows som den perfekta familjen. Men bakom stängda dörrar lever barnen Zane och Britt i ständig terror. De har lärt sig att dölja fadern Grahams våldsamma beteende för omvärlden. Ända till den dag då fjortonåriga Zane för första gången vågar säga emot.

Tjugo år senare bestämmer sig Zane för att återvända till sin barndomsstad. I idylliska Lakeview finns smärtsamma minnen, men där finns också hans trygga moster, hans älskade syster och vännerna från förr.

Och där finns Darby McCrae. En nyinflyttad trädgårdsarkitekt vars sprudlande energi Zane inte kan motstå. Men det visar sig att Darby också gömmer såriga upplevelser under sin starka yta. Och även om både Zane och Darby har kommit långt är deras trauma inte över.
Visa hela texten

Passar bra ihop

 1. Förövarna
 2. +
 3. Gömstället

De som köpt den här boken har ofta också köpt Gömstället av Nora Roberts (pocket).

Köp båda 2 för 308 kr

Kundrecensioner

Det finns 5 recensioner av Förövarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
 1. En pålitlig författare som alltid levererar
  veronicas_bok_bak_liv, 27 juni 2020

  Detta är en författare som imponerar på mig, hon har skrivit flera hundra böcker och hon lyckas hitta nya storys, karaktärer och miljöer - Grymt! Jag har läst en del av hennes böcker och jag har nog aldrig blivit besviken och denna bok är inget undantag.

  Boken handlar om Zane och Britt, dom är syskon och lever bakom stängda dörrar i en ständig skräck av terror och misshandel från sin pappa. Att läsa om detta är otäckt och skrämmande och det gör ont i hjärtat för även om detta är en ... Läs hela recensionen

 2. Ännu en bladvändare!
  Lollos bokhörna, 10 februari 2020

  Ännu en väldigt bra bok av Nora Roberts. Som vanligt blandar hon allvar med humor, spänning och gränslös kärlek! "Förövarna" är en bok jag hade väldigt svårt att släppa, den ville liksom inte att jag skulle sluta läsa!

  Historien om barnen Zane och Britt som lever i ständig rädsla för sin våldsman far. De vet aldrig när han kommer att ge sig på dem och de har lärt sig att dölja det hemska som händer för omvärlden. Tills en dag då Zane för första gången vågar säga emot.
  Tjugo år se... Läs hela recensionen

 3. Spännande bok
  marielouise enqvist, 30 januari 2020

  Älskar Nora Roberts böcker - har nog läst minst 30 böcker - denna bok gjorde mig inte besviken,,,
  Väntar redan på nästa bok av henne..

 4. Underhållande roman! 3+ / 5
  Kaffeläsaren, 26 januari 2020

  Nora Roberts har skrivit en imponerande mängd böcker, fler än 200 stycken. Jag har läst många böcker av Roberts, men kommer ändå inte upp till att ha läst ens halva hennes produktion. Jag är imponerad av hur man som författare kan få ihop så många olika historier utan att de väver ihop sig med varandra. Det är oerhört tryggt att läsa en roman av Roberts, jag vet vad jag får och blir sällan besviken.

  Den första delen i Förövarna är riktigt obehaglig. Zane och Britts pappa Graham hitt... Läs hela recensionen

 5. Nora Roberts är alltid Nora Roberts!
  Lena Ruthsdotter , 24 januari 2020

  Läser allt av Nora Roberts sedan många år och blir sällan besviken, så även här med Förövarna. Handlingen borde vara förutsägbar men här finns små överraskningar både här och där som glädjer mig. Huvudpersonerna är både trovärdiga och djupbottnade. Jag önskar att jag kunde träffa dem i verkligheten, vi skulle ha många givande diskussioner då Nora Roberts skriver om svåra saker. Jag tycker om att hon visar på både kvinnans och mannens svagheter, rädslor och mönster från trauman (i vuxen ålder ... Läs hela recensionen

Visa alla 5 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts