Förövarna (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (2.6 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2020-01-08
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100180263
Förövarna (e-bok)

Förövarna E-bok

(9 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok (EPUB), Svenska, 2020-01-08

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 4 format & utgåvor
På ytan framstår Bigelows som den perfekta familjen. Men bakom stängda dörrar lever barnen Zane och Britt i ständig terror. De har lärt sig att dölja fadern Grahams våldsamma beteende för omvärlden. Ända till den dag då fjortonåriga Zane för första gången vågar säga emot.

Tjugo år senare bestämmer sig Zane för att återvända till sin barndomsstad. I idylliska Lakeview finns smärtsamma minnen, men där finns också hans trygga moster, hans älskade syster och vännerna från förr.

Och där finns Darby McCrae. En nyinflyttad trädgårdsarkitekt vars sprudlande energi Zane inte kan motstå. Men det visar sig att Darby också gömmer såriga upplevelser under sin starka yta. Och även om både Zane och Darby har kommit långt är deras trauma inte över.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Förövarna. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Bladvändare
    -, 30 november 2021

    Man blir aldrig besviken på Nora Roberts. Trodde den skulle vara förutsägbar men den hade en del överraskningar. Härliga karaktärer som vanligt. Bra underhållning som jag inte ville sluta läsa.

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Nora Roberts