Knutby (e-bok)
Format
E-bok
Filformat
EPUB med vattenmärke (0.5 MB)
Om vattenmärkning
Språk
Svenska
Utgivningsdatum
2019-10-17
Förlag
Albert Bonniers förlag
ISBN
9789100180942
Knutby (e-bok)

Knutby E-bok

(2 röster)  |  Läs 1 recension
E-bok,  Svenska, 2019-10-17

Styckköp

64

Finns i Bokus Play

Från 79 kr/mån
Finns även som
Visa alla 5 format & utgåvor
Sommaren 1997 flyttar familjen Forsman till Knutby i Uppland, redo att påbörja sitt nya liv i Filadelfia-församlingen som leds av Eva Skoog. Under de knappt sju år som följer ska ett fåtal personer och familjer väva sig ett förödande nät av erotiska maktrelationer som ofrånkomligt utmynnar i ett tragiskt crescendo.

Jonas Bonnier har skrivit en verklighetsnära roman om händelserna i Knutby och om hur det är möjligt att skapa en parallell verklighet baserat på tro, hopp och kärlek, som till slut tjänar helt andra syften.
Visa hela texten

Kundrecensioner

Det finns 1 recension av Knutby. Har du också läst boken? Om du har köpt den på Bokus.com vill vi gärna höra vad du tyckte om den! Sätt ditt betyg »
  1. Knutby av Jonas Bonnier
    Ewa Hardelin, 16 december 2019

    Mediacirkusen kring händelserna i Knutby Filadelfia var enorm och det gjorde det svårt att få en helhetsbild av vad som egentligen hände. Spekulationer och sensationer avlöste varandra.
    Jag tycker Jonas Bonnier har gjort bra research och framställer bakgrund och progression fram till det avgörande skotten på ett trovärdigt sätt i denna religiösa tragedi. Personligen fick läsandet av denna bok saker och ting att klarna för mig, plötsligt förstår jag bakgrunden till denna otroliga episod. ... Läs hela recensionen

Visa alla 1 recensioner

Fler böcker av Jonas Bonnier